Adres

Studio Sagitta
Sagitta Peters
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

T: 06 1814 8343
KvK: 66987067
E: info@studiosagitta.nl

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Je bent gelukkiger als je huis past bij wie je bent en hoe je leeft, daar geloof ik sterk in

Met Studio Sagitta wil ik dit voor iedereen bereikbaar maken. Het interieurontwerp of advies van Studio Sagitta gaat daarom uit van je eigen smaak, de gezinssituatie (alleen, samen, met kinderen), waarvoor je de ruimte graag gebruikt, en natuurlijk het budget.

In een interieurontwerp of interieuradvies van Studio Sagitta zijn een paar dingen altijd aanwezig om te zorgen dat een huis echt jouw thuis wordt: persoonlijkheid, warmte, aandacht en eigenzinnigheid. Ik werk graag met een mix van items waar je al gelukkig mee bent, lievelings-stukken, moderne meubels en voorwerpen met een verhaal. Een goede basis zorgt voor de samenhang. Met accessoires kun je dan makkelijk en zonder veel te hoeven uitgeven de sfeer iets aanpassen, bijvoorbeeld voor winter of zomer.

Naast adviezen voor woonhuizen maak ik ook ontwerpen voor kantoren en bedrijfspanden. Op de projecten pagina staat een aantal voorbeelden.

Logo Studio Sagitta. Interieuradvies en interierontwerp in Eindhoven en omgeving
Sagitta Peters: Interieuradvies, styling en interieurontwerp

En ik?

Ik woon samen met Mark in een fijn oud huis in Eindhoven. Een warme plek met basic, design, zelfgemaakt en gevonden, en grote foto’s aan de muur. We hebben een heerlijke tuin met een terras in de zon, groente, fruit en plukbloemen! En vier eigenwijze krielkippen (‘de chickies’), dus op zondag hebben we verse eitjes bij het ontbijt.

Vrienden en familie zijn belangrijk voor mij en ik kook graag voor hen. In de natuur kan ik lekker loskomen en onthaasten en zie ik telkens nieuwe dingen. Ik ga naar Strijp-S of de stad voor nog meer inspiratie. Ik ben betrokken, sensitief, creatief, praktisch, enthousiast en word gelukkig als ik anderen ook een echt thuis kan geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *