Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu

Je bent gelukkiger als je huis past bij wie je bent en hoe je leeft,
daar geloof ik echt in!

Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

Met Studio Sagitta wil ik dit voor iedereen bereikbaar maken. Het interieurontwerp of advies van Studio Sagitta gaat daarom uit van je eigen smaak, de gezinssituatie (alleen, samen, met kinderen), waarvoor je de ruimte graag gebruikt, en natuurlijk het budget. Functionaliteit en gebruiksgemak combineer ik met stijl, sfeer en authenticiteit!

In een interieurontwerp of interieuradvies van Studio Sagitta zijn een paar dingen altijd aanwezig om te zorgen dat een huis echt jouw thuis wordt: persoonlijkheid, warmte, aandacht en eigenzinnigheid. Ik werk graag met een mix van items waar je al gelukkig mee bent, lievelings-stukken, moderne meubels en voorwerpen met een verhaal.

Een goede basis zorgt voor de samenhang. Met accessoires kun je vervolgens makkelijk en zonder veel te hoeven uitgeven de sfeer iets aanpassen, bijvoorbeeld voor winter of zomer.

Ik werk samen met supergoede vakmensen, voor bijvoorbeeld stucwerk of maatwerkoplossingen in hout of staal. Van dat netwerk kun je vanzelfsprekend ook gebruik maken!

Zakelijk interieuradvies

Naast adviezen voor woonhuizen maak ik ook ontwerpen voor kantoren en bedrijfspanden. Op de projecten pagina staat een aantal voorbeelden. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik graag een offerte op maat.

Interesse? Neem dan contact met me op!

Logo Studio Sagitta. Interieuradvies en interierontwerp in Eindhoven en omgeving
Sagitta Peters, Studio Sagitta, in achtertuin, interieurontwerp interieuradvies
Studio Sagitta Interieurontwerp Eindhoven - foto van Sagitta Peters Interieuradviseur interieurontwerper - interior advice interior design

Over mij

Ik woon samen met Mark in een fijn oud huis in Eindhoven. Een warme plek met basic, design, zelfgemaakt en gevonden, en grote foto’s aan de muur. We hebben een heerlijke tuin met een terras in de zon, groente, fruit en plukbloemen! En twee eigenwijze krielkippen (‘de chickies’), dus op zondag hebben we met een beetje mazzel verse eitjes bij het ontbijt.

Vrienden en familie zijn belangrijk voor mij en ik kook graag voor hen. In de natuur kan ik lekker ontspannen en zie ik telkens nieuwe dingen. Ik ga naar Strijp-S of de stad voor nog meer inspiratie.

Ik ben betrokken, sensitief, creatief, praktisch, enthousiast en word gelukkig als ik anderen ook een echt thuis kan geven. Door mijn opleiding en de grote (ver)bouwprojecten waar ik eerder aan heb gewerkt, breng ik ook een flinke dosis technisch inzicht mee.

Ik was lid van het team dat de BNA gebouw van het jaar prijs 2013 won voor het vernieuwde Ketelhuis van de Technische Universiteit Eindhoven.