Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu

Hier lees je reacties van klanten die je voorgingen. Vol aandacht wil ik ieders woondroom werkelijkheid maken. Van een huis naar een heerlijk thuis!

Ben je benieuwd wat ik voor jou en jouw woonwensen kan betekenen? Boek hier een gratis en vrijblijvend telefonisch gesprek (15 min) om te zien of jouw woonwensen ook werkelijkheid kunnen worden!

Foto van Sagitta die een interieurontwerp tekent - reviews testimonials wat klanten zeggen

Dit zeggen klanten over mij!

Als projectcoördinator was ik betrokken bij de uitvoering van een ontwerp van Studio Sagitta voor MSD in Oss. Wat was het prettig om met Sagitta samen te werken! Ze heeft erg leuke en uitdagende ideeën voor een zakelijke omgeving. Kleuren en stoffen kan ze goed met elkaar combineren. Ze weet in het ontwerp ook enkele eyecatchers te verwerken of juist iets onverwachts met een knipoog. Ze denkt graag met je mee over andere ideeën en / of oplossingen als de praktijk daarom vraagt. Al met al een leuk, gezellig en flexibel persoon om mee samen te werken en een zeer geslaagd resultaat voor mijn opdrachtgever!

Zakelijk Interieuradvies Zakelijk Interieurontwerp Kantoor - Viltplant Viltplanten Wandschappen Rotterdam

Je hebt je huis van je dromen gekocht en helemaal opnieuw ingericht. Het is helemaal naar je zin alleen ontbreekt de huiselijkheid. Met het styling advies van Sagitta hebben we tips en ideeën gekregen om van de “showroom” een echt gezellig en persoonlijk huis te maken.

Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en zonder Sagitta haar tips hadden we dit nooit kunnen realiseren.

Styling Advies Studio Sagitta

We waren al langere tijd op zoek naar meer rust in de woonkamer. Met drie kleine kinderen is het lastig de balans te vinden tussen het speelgoed en een plek voor jezelf. We waren van mening dat er extra meubels nodig waren om dit te bereiken. Met hulp van Sagitta hebben we een paar aanpassingen gedaan. Vooral geruimd, geordend en verplaatst. We kwamen erachter dat we mooie spullen hebben maar dat de indeling niet handig was.

Er ontstond meteen meer rust en ruimte! Hierdoor voelen we ook meer rust in onszelf.

De kids hebben een eigen plek in het midden van de kamer. Ze zitten er graag en slepen niet meer met al het speelgoed door het hele huis. Sagitta luisterde goed naar onze wensen en we vonden het erg prettig met weinig inspanning veel te bereiken! Een aanrader voor elk druk gezin 😉

Nadat we de sleutel hadden ontvangen van onze nieuwe woning, wilden we een en ander aanpakken om deze om te toveren tot een warm en gezellig thuis zonder het karakter van de woning te verliezen. Naast wat ideeën qua meubels wilden we graag variëren met kleuren, maar wisten we eigenlijk niet goed hoe.
Vandaar dat we Sagitta hebben gevraagd om hulp. Met haar enthousiaste en open houding wist ze ons zowel te voorzien van tips als van suggesties voor kleuren en aankleding en stelde ze ons tevens gerust dat veel van onze ideeën toch best wel konden. Op gezellige en creatieve wijze luisterde ze naar onze wensen met een passend advies op maat. Dankjewel!

Maatwerk Interieuradvies Weert

Na mijn scheiding wilde ik met mijn “oude” spulletjes een nieuwe frisse start kunnen maken. Een fijn thuis voor mijn dochtertje en mij. Met een paar aanpassingen heeft Sagitta er een hele andere uitstraling van gemaakt. Vertrouwd, gezellig en het voelt goed! Mijn favoriete schilderij heeft nu een mooi plekje gekregen waar het goed tot zijn recht komt.
Haar bezoekjes waren altijd heel hartelijk en persoonlijk. Ze is betrokken en heeft echt talent voor kleurencombinaties, materiaalsoorten en de praktische aspecten van spullen. Had al veel goede reacties gehoord en ze heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt! Ben ontzettend blij met het eindresultaat en ben Sagitta heel dankbaar dat ze van mijn huis, mijn “thuis” heeft gemaakt!

Uitgebreid Interieuradvies Woonkamer Limburg

We dachten na over het verkopen van onze woning, omdat we graag meer ruimte om ons heen wilden hebben. Onze woonkamer voelde erg klein en was totaal niet flexibel. Sagitta adviseerde ons om wat meer ‘lucht’ in ons interieur te brengen. Op basis van haar ontwerp zijn we aan de slag gegaan en we zijn ontzettend blij met het resultaat. Onze woonkamer is nu een heerlijke en flexibele ruimte. Dankzij Sagitta zijn wij weer ontzettend happy in ons eigen huis en is verhuizen van de baan.

Uitgebreid Interieuradvies Woonkamer Sittard

Enkele jaren geleden trokken wij in de bungalow van de grootouders van mijn man. Zonder veel budget wilden we er ons eigen thuis van maken. Er stonden enkele mooie meubels en erfstukken, maar veel was ook gedateerd. Sagitta heeft met behulp van een goed kleurplan en haar ‘signature’ strook wit bovenaan de wanden van de ruimte, onze studentenmeubels en de erfstukken een geheel gemaakt, waardoor we echt weer jaren vooruit konden!
Later heeft ze met een kleine touch de studeerkamer omgetoverd tot babyparadijsje voor onze zoon.
Staan wij op het punt een grote aankoop voor ons huis te doen, whatsappen we altijd even voor feedback!

Woonkamer Kleurplan Interieurontwerp

Om de huiskamer meer ´ons´ te maken kwam Sagitta met creatieve ideeën, die we zelf niet bedacht hadden. Het advies bestond uit verschillende alternatieven en praktische tips om ook geld te besparen.

Interieuradvies Woonkamer Eindhoven Praktische Tips

Sagitta had heel verfrissende ideeën over de inrichting van onze keuken en woonkamer. Ze heeft veel gevoel voor opstelling, vorm- en kleurgebruik. Onze woonkamer en open keuken hebben meer sfeer gekregen en het geheel voelt nu veel meer als ‘thuis’.

We vroegen Sagitta om een advies over de inrichting van onze woonkamer en gang. We zijn heel blij met ons huis en de inrichting ervan, maar we hadden wel behoefte aan iemand die met een frisse blik met ons meedacht over de indeling, de meubels en de kleuren.

Sagitta komt met inspirerende en praktische ideeën. Ze ging op ons verzoek uit van de al aanwezige inrichting en geeft leuke adviezen om die te verbeteren. We waren aangenaam verrast door de mooie suggesties voor de indeling van de kamer, het kleurenpalet, vaste tv-kast en bijzondere lampen. We hebben meteen een paar dingen opgepakt en binnenkort volgt de rest! Ons huis is nu al meer in balans.

Hal Verlichting, Indeling Kamer