Adres

Studio Sagitta
Sagitta Peters
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

T: 06 1814 8343
KvK: 66987067
E: info@studiosagitta.nl

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu

Studio Sagitta, gevestigd aan Blaarthemseweg 75, 5654 NS Eindhoven, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.studiosagitta.nl
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven
06 1814 8343

Persoonsgegevens die wij verwerken; Studio Sagitta verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten (bijvoorbeeld het contactformulier) en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt (bijvoorbeeld als klant).

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
–        Naam en achternaam
–        Emailadres
Mogelijk ook:
–        Adres, telefoonnummer
–        Bankgegevens

Ik gebruik jouw gegevens alleen voor mijn dienstverlening aan jou.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken; Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@studiosagitta.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken; Studio Sagitta verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Om je te kunnen bellen of e-mailen
– Om een interieuradvies aan huis te doen
– Studio Sagitta verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming; Studio Sagitta neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Studio Sagitta) tussen zit. De website van Studio Sagitta versleutelt uw gegevens door middel van een SSL certificaat. Doordat SSL certificaten een beveiligde sleutel koppelen aan de connectie van een website kunnen gegevens live geëncodeerd bewaard worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren; Als je een contact- of aanmeldformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Als je een interieuradvies afneemt bewaar ik je gegevens zolang als de belastingdienst vereist.

Klikgedrag en bezoekgedrag; Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van je computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseert Studio Sagitta hiermee de werking van de website.

Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics; Studio Sagitta maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Studio Sagitta heeft hier geen invloed op. Studio Sagitta heeft Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Buttons; Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.  Facebook  InstagramLinkedIn

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken; Studio Sagitta gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Delen van persoonsgegevens met derden; Studio Sagitta verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen; Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door Studio Sagitta en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van je beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturen naar info@studiosagitta.nl.

Studio Sagitta wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen; Studio Sagitta neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@studiosagitta.nl.

Privacyverklaring Studio Sagitta

Logo Studio Sagitta, voor persoonlijk interieuradvies in Eindhoven, Nuenen, Helmond, Veldhoven, Schijndel, Boxtel, Sint-Oedenrode, Sint-Mischielsgestel etc.