Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Moodboard Interieuradvies Woonkamer, Interieurontwerp, Groen Wonen, Botanisch, Planten
Moodboard Interieuradvies Woonkamer, Interieurontwerp, Groen Wonen, Botanisch, Planten
Moodboard Groen wonen
Zithoek Met Blauwe Bank En Leren Stoel - Interieuradvies Woonkamer Sint-Michielsgestel
Zithoek na advies
Eethoek Met Grote Tafel En Moderne Witte Stoelen Na Interieuradvies Woonkamer Sint-Michielsgestel
Eethoek na advies
Zithoek Met Bruine Bank - Interieuradvies Woonkamer Sint-Michielsgestel
Zithoek voor advies
Speelhoek In Woonkamer Voor Interieuradvies Woonkamer Sint-Michielsgestel
Woonkamer voor advies
Moodboard Interieuradvies Woonkamer, Interieurontwerp, Groen Wonen, Botanisch, PlantenZithoek Met Blauwe Bank En Leren Stoel - Interieuradvies Woonkamer Sint-MichielsgestelEethoek Met Grote Tafel En Moderne Witte Stoelen Na Interieuradvies Woonkamer Sint-MichielsgestelZithoek Met Bruine Bank - Interieuradvies Woonkamer Sint-MichielsgestelSpeelhoek In Woonkamer Voor Interieuradvies Woonkamer Sint-Michielsgestel

Omschrijving

Een nieuwe start in een geweldig huis. Alleen was de sfeer in de woonkamer iets te ouwelijk voor dit jonge gezin. Daarnaast kwam de donkerbruine tegelvloer niet goed tot zijn recht.

Geïnspireerd door groen (planten, natuur, reizen) kwamen we tot dit frisse ontwerp. Het is een tikje botanisch gecombineerd met strakke lijnen en lichte kleuren. Het groen-blauwe kleurschema gaat veel beter samen met de donkere vloer dan het oorspronkelijke oranje-rode kleurschema. Hierdoor oogt de vloer veel meer eigentijds.

Door het schilderen van een aantal wanden werd snel een nieuwe basis gelegd. Een deel van de meubels werd opnieuw gebruikt, een deel werd vervangen. Tenslotte een paar grote planten en mooie kunst aan de wand.

Studio Sagitta

Ben je benieuwd wat een interieuradvies kan doen voor jouw huis? Stuur me een bericht met je telefoonnummer en ik bel je terug!
Je kan Studio Sagitta ook volgen op Facebook. Dan krijg je regelmatig interieurinspiratie en tips en blijf je op de hoogte van nieuwe projecten die op deze site verschijnen.

Foto’s door de bewoners

Project Details

Object: Hoekhuis
Bewoners: Gezin
Ruimte: Woonkamer