Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Finishing Touch Woonkamer - Zwevend Tv-meubel In Hoogglans Wit Met Tv
Finishing Touch Woonkamer - Zwevend Tv-meubel In Hoogglans Wit Met Tv
NA Zithoek tv-meubel
Finishing Touch Woonkamer - Speelhoek / Kinderhoek Met Zachtroze Gordijnen, Een Bureautje, Vloerkleed En Een Lamp
NA Speelhoek raambekleding gordijnen
Finishing Touch Woonkamer - Verlichting In De Hal: Koperkleurige Lamp Met Open Structuur
NA Hal verlichting detail
Kleurschema Met Kleurstalen En Voorbeelden Van Hout En Stoffering In Tinten Wit Grijs Groen En Roze
Kleurstalen woonkamer Delft
Tv Meubel Met Tv En Geluidsboxen In De Oude Situatie
VOOR Zithoek tv-meubel
Finishing Touch Woonkamer - Zwevend Tv-meubel In Hoogglans Wit Met TvFinishing Touch Woonkamer - Speelhoek / Kinderhoek Met Zachtroze Gordijnen, Een Bureautje, Vloerkleed En Een LampFinishing Touch Woonkamer - Verlichting In De Hal: Koperkleurige Lamp Met Open StructuurKleurschema Met Kleurstalen En Voorbeelden Van Hout En Stoffering In Tinten Wit Grijs Groen En RozeTv Meubel Met Tv En Geluidsboxen In De Oude Situatie

Omschrijving

In dit mooie en bijna ‘af’ herenhuis in Delft bleven een paar laatste klussen liggen. De bewoners zochten een oplossing voor een tv-meubel dat paste bij een onhandige hoek in de zithoek, verlichting in de hal en raambekleding bij de speelhoek. Met dit maatwerk interieuradvies ‘finishing touch woonkamer’ kwam er een oplossing voor die losse eindjes.

Finshing touch woonkamer

Het advies volgt in de woonkamer hun eigen stijl en zorgt in de hal juist voor een verrassend contrast door het toevoegen van glanzend koperen lampen. Als tv-meubel werd een standaard kastensysteem iets aangepast, zodat het precies in de hoek past. Doordat het zweeft blijft het ruimtelijk.
Tenslotte oudroze gordijnen op maat voor een zachte toevoeging aan de achterzijde van het huis. Het linnen zorgt voor een nonchalant effect.

Meer projecten van Studio Sagitta zie je hier. Je kunt Studio Sagitta ook volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en interieurtips.

Project Details

Object:  Herenhuis
Bewoners: Jong gezin
Ruimte: Woonkamer en hal