Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Maximale Opbergruimte, Veel Opbergruimte In Hal, Met Kapstok Schoenenkast Schoenen Jassen Kinderen
Maximale Opbergruimte, Veel Opbergruimte In Hal, Met Kapstok Schoenenkast Schoenen Jassen Kinderen
Plattegrond hal
Maximale Opbergruimte, Veel Opbergruimte In Hal, Met Kapstok Schoenenkast Schoenen Jassen Kinderen
Vooraanzicht inrichting
Lades In Trap
Lades in trap
Maximale Opbergruimte, Veel Opbergruimte In Hal, Met Kapstok Schoenenkast Schoenen Jassen KinderenMaximale Opbergruimte, Veel Opbergruimte In Hal, Met Kapstok Schoenenkast Schoenen Jassen KinderenLades In Trap

Omschrijving

Dit gezin woont in een heerlijk huis, dicht bij het centrum in hun favoriete stad. Alleen opbergruimte is er niet veel. En vooral in de kleine hal bleef dat een probleem. Daarom de vraag aan mij: Hoe krijgen we maximale opbergruimte in de hal, en zorgen we ervoor dat het er gezellig, ruim en opgeruimd uitziet?

Veel meer opbergruimte in de hal

Een extra uitdaging is de ondiepe ruimte achter de deur en de vele deuren dicht bij elkaar. Door het slim kiezen van schoenenkasten, kapstokken en een maatwerkoplossing voor de nette jassen (dwars op de muur om ruimte te besparen) wordt de ruimte optimaal gebruikt. Meerder paren schoenen per gezinslid uit het zicht in de kasten, en ruimte voor kinderjassen, nette jassen en nog meer jassen! Boven de kinderjassen nog een spiegel en eventueel een plankje voor sleutels, post etc.

Boven de kapstok en de deur komt een lange plank. In dichte dozen kun je seizoensspullen zoals mutsen, waterschoentjes etc opbergen, net als paraplu’s en regenpakken. Tenslotte de grote verrassing. Lades onder de trap! Zo krijg je veel extra ruimte op een plek die je anders niet kan benutten. Een lichte kleur op de wanden en kapstokken/plank/kastjes in wit zorgen voor een frisse en lichte uitstraling.

De bewoners zijn duidelijk happy (en dus ik ook!). “Het ziet er mooi uit! Het idee met de trappenkast is geweldig! We zijn weer heel blij met je advies.”

Studio Sagitta

Een interieuradvies van Studio Sagitta ontzorgt en maakt van je huis een thuis. Het zorgt voor een mooi totaalbeeld en een goede en functionele indeling van de ruimte. Ook maakt het winkelen leuker en efficiënter, omdat je weet wat je zoekt.

Daarnaast zorg ik voor adressen van de beste specialisten voor bijvoorbeeld stucwerk en meubelbouw.

Ben je benieuwd wat een interieuradvies kan doen voor jouw huis? Stuur me een bericht met je telefoonnummer en ik bel je terug!
Je kunt Studio Sagitta ook volgen op Facebook. Dan krijg je regelmatig interieurinspiratie en tips en blijf je op de hoogte van nieuwe projecten die op deze site verschijnen.

Project Details

Object: Appartement
Bewoners: Gezin met kinderen
Ruimte: Hal