Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Ontwerp Badkamer. Moodboard Sfeerbeeld Voor Badkamer In Beach Strand Sfeer
Ontwerp Badkamer. Moodboard Sfeerbeeld Voor Badkamer In Beach Strand Sfeer
Moodboard Vakantiehuis Badkamer Strand
Ontwerp Badkamer. Moodboards Sfeerbeeld Voor Badkamer In Blauw Landelijke Stijl Met Blauwe Tinten
Moodboard Vakantiehuis Badkamer Landelijk
Realisatie Ontwerp Badkamer
Realisatie ontwerp badkamer
Badkamer Eerste Verdieping A
Badkamer eerste verdieping a
Ontwerp Badkamer. Moodboard Sfeerbeeld Voor Badkamer In Beach Strand SfeerOntwerp Badkamer. Moodboards Sfeerbeeld Voor Badkamer In Blauw Landelijke Stijl Met Blauwe TintenRealisatie Ontwerp BadkamerBadkamer Eerste Verdieping A

Omschrijving

De eigenaren van een vakantiewoning in een prachtige oude woonboerderij dicht bij de Zeeuwse kust wilden graag advies over de sfeer en indeling van de nieuwe badkamers. De huidige badkamer op de begane grond gaan ze verbouwen tot een moderne en frisse ruimte. Daarnaast gaan ze een tweede badkamer maken op de verdieping voor meer comfort voor de gasten.

Ontwerp badkamer

Het eerste deel van dit ‘ontwerp badkamer’ bestaat uit een voorstel voor twee verschillende stijlen voor de inrichting. Met moodboards krijgt de klant hier een beeld bij.

De eerste stijl sluit aan bij het kustgevoel dat deze woning in Oostkappele heeft, en heeft daarom een lichte strandsfeer. Hierin komen verschillende wittinten samen met naturel en onbewerkt hout.

De tweede sfeer ligt dichter bij het karakter van de boerderij zelf, en de ligging in de weilanden. Het is daardoor meer landelijk. In dit stijlvoorstel speelt een mooie Portugese tegelvloer de hoofdrol, aangevuld met wanden in blauwtinten.

Ook heb ik een voorstel gedaan voor de indeling van de badkamer op de begane grond en het separate toilet. Gebruiksgemak en opbergruimte waren belangrijke voorwaarden.

Hoe verder?

De eigenaren raken erg enthousiast van het thema strand. Daarom kiezen ze op basis van de moodboards voor een landelijke en lichte sfeer. Ze gaan zelf verder aan de slag met de realisatie van het ontwerp badkamer. De verbouwing is in het voorjaar van 2018 afgerond. De eerste gasten maken nu met plezier gebruik van de nieuwe badkamers in deze vakantiewoning.

Foto’s nieuwe badkamers: door de eigenaar

Project Details

Object: Oude woonboerderij
Bewoners: Vakantiehuis voor verhuur
Ruimte: Badkamer