Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Moodboard Make-over Woonkamer Eindhoven Stijlvol Wonen
Moodboard Make-over Woonkamer Eindhoven Stijlvol Wonen
MOODBOARD
3D Impressie Make-over Woonkamer Eindhoven Stijlvol Wonen
3D IMPRESSIE
Plattegrond Make-over Woonkamer Eindhoven Stijlvol Wonen
PLATTEGROND
Lichtplan Make-over Woonkamer Eindhoven Stijlvol Wonen
LICHTPLAN
Moodboard Make-over Woonkamer Eindhoven Stijlvol Wonen3D Impressie Make-over Woonkamer Eindhoven Stijlvol WonenPlattegrond Make-over Woonkamer Eindhoven Stijlvol WonenLichtplan Make-over Woonkamer Eindhoven Stijlvol Wonen

Omschrijving

Nu de kinderen het huis uit zijn en een nieuwe fase is aangebroken, willen deze klanten heel graag een make-over van hun woonkamer. Ze zijn op zoek naar een warme, stijlvolle woonkamer. Veel meer geborgen, dus niet te licht. Verder houden ze van strakke lijnen en een moderne uitstraling. Er moet zeker ook een plek komen voor een supergrote Muurmeester van canvas en een antiek schilderij uit de familie.

Complete make-over woonkamer

Het huis is vrij strak en eenvoudig qua bouwstijl. Om te komen tot de luxueuze sfeer die ze zoeken zijn mooie materialen en tijdloze kleuren nodig. Warmgrijs, beige, wit zwart en grijsblauw zorgen voor een rustige warme sfeer. Contrasten tussen antiek en modern, Scandinavisch en wat meer oosters en donker en licht zorgen voor een spannend en rijk geheel. De bestaande vloer wordt vervangen door licht eiken en krijgt mooie hoge plinten. De wanden worden strak gestuct en in een mooie tint geschilderd.

De tv krijgt een goede plek in een maatwerk kast van zwart hout. Deze kast, van wand tot wand, zorgt ook voor ruimte voor het laten zien van mooie spullen met een verhaal. Fijne designstoelen bij de eettafel staan garant voor gezellig natafelen. Een lekker grote bank en een royaal vloerkleed met fijne verlichting zorgen dat je heerlijk kunt lezen of ontspannen tv kijken.

Meerwaarde Studio Sagitta

Een interieuradvies van Studio Sagitta ontzorgt en maakt van je huis een thuis. Het zorgt voor een mooi totaalbeeld en een goede en functionele indeling van de ruimte. Ook maakt het winkelen leuker en efficiënter, omdat je weet wat je zoekt.
Daarnaast zorg ik voor adressen van de beste specialisten voor bijvoorbeeld stucwerk en meubelbouw.

Studio Sagitta

Ben je benieuwd wat een interieuradvies kan doen voor jouw huis? Stuur me een bericht met je telefoonnummer en ik bel je terug!
Je kunt Studio Sagitta ook volgen op Facebook. Dan krijg je regelmatig interieurinspiratie en tips en blijf je op de hoogte van nieuwe projecten die op deze site verschijnen.

Project Details

Object: Hoekhuis
Bewoners: Echtpaar
Ruimte: Woonkamer