Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Kleuradvies Exterieur, Kleuradvies Buitenkant Huis: Donkerblauwe Voordeur Met Witte Kozijnen
Kleuradvies Exterieur, Kleuradvies Buitenkant Huis: Donkerblauwe Voordeur Met Witte Kozijnen
Voorzijde met blauwe voordeur
Kleuradvies Buitenzijde Huis: Donkerblauwe Deuren
Achterzijde met blauwe deuren
Kleuradvies Woonkamer: Eettafel Boomstamtafel
Eethoek met lange boomstam tafel
Kleuradvies Woonkamer: Eethoek Met Lange Boomstamtafel
Eethoek met boomstam tafel
Kleuradvies Woonkamer: Zithoek Met Hoekbank En Groene Wanden
Zithoek met groene wanden
Kleuradvies Interieur: Hal Met Grijze Lambrisering
Hal met grijze lambrisering
Kleuradvies Exterieur, Kleuradvies Buitenkant Huis: Donkerblauwe Voordeur Met Witte KozijnenKleuradvies Buitenzijde Huis: Donkerblauwe DeurenKleuradvies Woonkamer: Eettafel BoomstamtafelKleuradvies Woonkamer: Eethoek Met Lange BoomstamtafelKleuradvies Woonkamer: Zithoek Met Hoekbank En Groene WandenKleuradvies Interieur: Hal Met Grijze Lambrisering

Omschrijving

Een geweldig mooi huis gekocht, volop gave ideeën (een lange boomstamtafel!), maar ook nog wat twijfels over kleur en aankleding. Daarmee kwam dit stel bij mij. Het was belangrijk om het huis wat ‘jonger’ te maken, maar zonder het karakter te verliezen. Kleuradvies werd een belangrijk onderdeel van de opdracht.

Kleuradvies interieur en exterieur

Kleur heeft een grote invloed op de uitstraling en het karakter van een huis. Om het huis van buiten en binnen een jongere uitstraling te geven heb ik gekozen voor iets minder traditionele kleuren in het kleuradvies. Tegelijk past het kleurpalet wel bij de stijl van het huis en versterkt het ’t gevoel van de landelijke omgeving.

Binnen werd dat fris wit, zandtinten en zachtgroen. Materialen als naturel hout en zachte stoffen passen hier goed bij. De kleuren komen op verschillende plaatsen terug, voor een rustige maar ook speelse basis.

Het huis kreeg aan de buitenzijde een update door het gebruik van blauw als accentkleur. Dat is meer van nu dan het donkerrood dat het eerder had. Met een paar nieuwe planten in de borders naast de voordeur wordt het plaatje compleet.

Ideeën voor kleur in je huis

Ben je zelf op zoek naar inspiratie voor kleur in je huis? Kijk dan ook eens hier (woonkamer met oudroze wanden) of hier (blog over snelle make-overs met kleur).
Heb je wat hulp nodig omdat je er zelf niet uitkomt? Neem dan gerust contact op!

Fotografie: door de bewoners

Project Details

Object: Vrijstaand huis
Bewoners: Jong stel
Ruimte: Binnen en buiten