Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Interieuradvies Keuken - Keuken Met Zwarte Kastfronts En RVS Fornuis
Interieuradvies Keuken - Keuken Met Zwarte Kastfronts En RVS Fornuis
Keuken na verbouwing
Interieuradvies Keuken Eindhoven
Bordjes
Interieuradvies Keuken Eindhoven
Keuken details
Interieuradvies Keuken - Voor De Verbouwving
Keuken voor verbouwing
Interieuradvies Keuken - Keuken Met Zwarte Kastfronts En RVS FornuisInterieuradvies Keuken EindhovenInterieuradvies Keuken EindhovenInterieuradvies Keuken - Voor De Verbouwving

Omschrijving

De keuken van dit leuke jaren twintig huis was echt toe aan vervanging. Het zware eiken van de keuken was al een keer opgefrist door het wit schilderen van de kastjes, nieuwe greepjes en een nieuw werkblad, maar was nu echt op. De bewoners van dit huis waren op zoek naar een stoere en niet te ‘cleane’ uitstraling met volop gebruiksgemak. Sleutelwoorden van het interieurontwerp werden: ruimtelijk, stoer, tijdloos.

Interieuradvies keuken

In de nieuwe keuken zijn alle kasten van zwart gebeitst hout gemaakt: eigentijds en door de zichtbare houtnerf geeft het ook een stoere en warme uitstraling. Door het weglaten van de bovenkastjes lijkt de keuken veel ruimer. Grote lades compenseren door hun gebruiksgemak deze opbergruimte. Een zes-pits fornuis zorgt voor een luxe gevoel.

Zwarte spotjes zorgen voor voldoende licht op het werkblad en een contrasterend accent op de lichte wand. Grote tegels in zacht blauwgrijs en details van geborsteld RVS maken het plaatje af.

Zijn jullie ook op zoek naar een nieuwe keuken, maar kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact op.

Project Details

Object: Woonhuis
Bewoners: Stel
Ruimte:
Keuken