Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Interieurontwerp Woonkamer In Eindhoven - Plattegrond
Interieurontwerp Woonkamer In Eindhoven - Plattegrond
PLATTEGROND
Interieurontwerp Woonkamer In Eindhoven - Moodboard In Grijs Blauw En Roze
MOODBOARD
Interieurontwerp Woonkamer In Eindhoven - Meubels En Verlichting
IMPRESSIE MEUBELS EN VERLICHTING
Interieurontwerp Woonkamer In Eindhoven - PlattegrondInterieurontwerp Woonkamer In Eindhoven - Moodboard In Grijs Blauw En RozeInterieurontwerp Woonkamer In Eindhoven - Meubels En Verlichting

Omschrijving

Het perfecte huis gevonden!

Dit stel heeft het perfecte huis gevonden. Maar doordat alle huizen hiervoor tijdelijk waren hadden ze nog niet eerder geïnvesteerd in een mooie inrichting. Dus bijna alles moet (of mag) nieuw gekocht worden. Maar hoe doe je dat? Met deze vraag kwamen ze bij mij. Hieronder lees je meer over dit interieurontwerp voor een woonkamer in Eindhoven.

Hoe leef je?

Voordat ik begin aan het ontwerp vraag ik altijd goed door op de dingen die belangrijk zijn voor degenen die er wonen. Hoe gebruik je de ruimte, wat is belangrijk in jullie leven, en dan vraag ik natuurlijk ook naar smaak in kleur en stijl.
Hier zijn de kinderen al iets groter. Een echte speelhoek is niet meer nodig, maar een plek voor de lego en om te tekenen en knutselen is wel heel fijn! Daarnaast een relaxte ruimte voor de avonden, om tv te kijken en te lezen met de open haard aan. En tenslotte plek om met veel mensen, groot en klein, te kunnen eten, maar ook een plekje voor een kop thee met een vriendin. Kortom: een opgeruimd, sfeervol, warm en persoonlijk (t)huis.

Interieurontwerp woonkamer in Eindhoven: kleur en stijl

Het jaren dertig huis heeft nog heel veel authentieke details. Dat brengt van zichzelf veel sfeer, maar heeft als nadeel dat het ook makkelijk onrustig kan worden. Daarom kies ik voor een vrij eenvoudige inrichting, die door wat kleur gezellig is zonder allerlei kussens en accessoires nodig te hebben.
Een combinatie van wit, hout, blauw, grijs en zachtroze tinten past mooi bij een moderne, tikje Scandinavische inrichting.

Inrichting

Tijdloze designstukken combineren we met frisse moderne meubels en familiestukken, waaronder een gaaf schilderij en een oude dekenkist. Wat mij betreft een succesformule!
Om te voorkomen dat de klant nog steeds niet weet waar te beginnen heb ik een checklist gemaakt. Schilderwerk, wat klusjes en aankopen staan in een logische volgorde qua werk, levertijd en afstemming.

Indeling

In de voorkamer komt een ronde tafel. Hier kunnen de kinderen aan knutselen en spelen, en kun je zelf overdag in het fijne daglicht een kop thee drinken met een tijdschrift. De oude side-table gebruiken we opnieuw, maar er gaat wel een flink stuk van de poten af: ideaal om hele lego steden te bouwen zonder dat ze in de weg staan. Later kunnen hier een paar planten op en bijvoorbeeld tijdschriften. Twee luie fauteuils voor een potje schaak bij het raam maken het af.
De middenkamer wordt een knusse plek om ’s avonds te zitten. Een fijne bank en goede verlichting zijn daarvoor key. Open haard aan en luieren maar!
De tuinkamer grenst aan de keuken en wordt de plek om te eten, met het gezin of een stel gasten. Een royale tafel staat er al, nieuwe stoelen en een industriële kast die contrasteert met het klassieke karakter van het huis voor een verrassende twist.

Voor en na

De bewoners zijn druk bezig met de uitvoering van het plan. Zodra ze een eind op weg zijn, komen hier nog foto’s van het resultaat van dit interieurontwerp voor een woonkamer in Eindhoven.

Inmiddels zijn de schilders klaar en kreeg ik dit bericht: “Het schilderwerk is af. Wow wat een mooie kleuren! Echt superrrrr blij mee!!!!!!! Wilde ik je ff laten weten :)”

Studio Sagitta

Ben je benieuwd wat een interieuradvies kan doen voor jouw huis? Stuur me een bericht met je telefoonnummer en ik bel je terug!
Je kan Studio Sagitta ook volgen op Facebook. Dan krijg je regelmatig interieurinspiratie en tips en blijf je op de hoogte van nieuwe projecten die op deze site verschijnen.

Project Details

Object: Jaren dertig huis
Bewoners: Gezin
Ruimte: Woonkamer