Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Interieurontwerp Studeerkamer- Moodboard Met Sfeerbeeld Studeerkamer Werkkamer Eindhoven
Interieurontwerp Studeerkamer- Moodboard Met Sfeerbeeld Studeerkamer Werkkamer Eindhoven
Moodboard Study Eindhoven
Interieurontwerp Studeerkamer - Plattegrond Van Studeerkamer Eindhoven Met Bureaus En Kast Boekenkast
Plattegrond Study Eindhoven
Interieurontwerp Studeerkamer- Moodboard Met Sfeerbeeld Studeerkamer Werkkamer EindhovenInterieurontwerp Studeerkamer - Plattegrond Van Studeerkamer Eindhoven Met Bureaus En Kast Boekenkast

Omschrijving

De bewoners van dit nieuwbouw huis wilden graag een studeerkamer / kantoor met een stoere uitstraling. Met robuust hout en grijze kleuren als uitgangspunt werd een verrassend ontwerp gemaakt.

Interieurontwerp studeerkamer / kantoor

Natuurlijke materialen zoals beton, hout en leer komen samen in een stoer en warm geheel. Het kleurenpalet heeft grijstinten als basis en petrolblauw en koper als accentkleuren. Met deze indeling is er plaats voor twee grote bureaus en een wandvullende boekenkast voor veel opbergruimte.

Meer projecten van Studio Sagitta zie je hier.

Studio Sagitta

Ben je benieuwd wat een interieuradvies kan doen voor jouw huis? Stuur me een bericht met je telefoonnummer en ik bel je terug!
Je kunt Studio Sagitta ook volgen op Facebook. Dan krijg je regelmatig interieurinspiratie en tips en blijf je op de hoogte van nieuwe projecten die op deze site verschijnen.

Project Details

Object: Nieuwbouwhuis
Bewoners: Stel
Ruimte: Studeerkamer / kantoor