Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Interieurontwerp Voor Een Bedrijf
Interieurontwerp Voor Een Bedrijf
Concept fase – Zones
Interieurontwerp Voor Een Bedrijf - Interieurontwerp Zakelijke Inrichting
Concept fase – Moodboard
Interieurontwerp Voor Een Bedrijf - Interieurontwerp Kantoor
Ontwerp fase- Impressie kantoor
Interieurontwerp Vergaderruimte - Interieurontwerp Voor Een Bedrijf
Ontwerp fase – Impressie vergaderruimte
Interieurontwerp Voor Een Bedrijf - Materiaalkeuze
Detaillering fase – materiaalkeuze
Interieurontwerp Voor Een BedrijfInterieurontwerp Voor Een Bedrijf - Interieurontwerp Zakelijke InrichtingInterieurontwerp Voor Een Bedrijf - Interieurontwerp KantoorInterieurontwerp Vergaderruimte - Interieurontwerp Voor Een BedrijfInterieurontwerp Voor Een Bedrijf - Materiaalkeuze

Omschrijving

Voor MSD, een groot internationaal bedrijf met een vestiging in Oss, heb ik het interieurontwerp van de update van de centrale vergaderruimtes gemaakt. Hierbij heb ik zo gewerkt dat het concept ook toepasbaar is voor de kantoren, gangen, vergaderzalen evenals koffie-ruimtes op andere plaatsen binnen dit gebouw en binnen andere gebouwen. Dit zorgt voor meer samenhang tussen de verschillende bedrijfsonderdelen een heldere uitstraling naar medewerkers en bezoekers.

Bij dit project ben ik eerst op zoek gegaan naar de bedrijfswaarden en gebruikerswensen. Deze heb ik vertaald naar een kleurrijk ontwerp, dat zowel prikkelend als functioneel is.

Interieurontwerp voor een bedrijf

Een project als dit, een interieurontwerp voor een bedrijf, bestaat vaak uit drie delen. Dat is hier ook zo geweest: na het maken van en kiezen voor een concept volgt de uitwerking van het ontwerp in grote lijnen. Tenslotte wordt de detaillering van de inrichting uitgewerkt: maatwerk, meubilair, kleurbepaling.

Voortgang project

Uit twee voorstellen hebben de gebruikers één concept gekozen. Dit vormde het uitgangspunt voor de tweede fase. Hierin is dit concept vertaald naar ontwerpregels: om welke kleuren, meubels etc gaat het precies? Inmiddels is ook de detaillering uitgewerkt in een Definitief Ontwerp (DO) waarop de klant akkoord heeft gegeven.
Op dit moment wordt gekeken naar manieren van uitvoering.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over zakelijke projecten contact met me op. Ik neem graag de tijd om hier wat meer over te vertellen.

Project Details

Object: Bedrijfspand
Bewoners: Multinational
Ruimte: Kantoren, vergaderruimtes, koffiecorners, verkeersruimtes