Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Interieuradvies In Nuenen - Moodboard
Interieuradvies In Nuenen - Moodboard
MOODBOARD
Interieuradvies In Nuenen - Materialen Plan
MATERIALEN
Interieuradvies In Nuenen - Plattegrond
PLATTEGROND
Interieuradvies In Nuenen - Keuken Voor Advies
VOOR KEUKEN
Interieuradvies In Nuenen - Eindresultaat Keuken
NA KEUKEN
Interieuradvies In Nuenen - Zithoek Voor Advies
VOOR ZITHOEK
Interieuradvies In Nuenen - Eindresultaat Zithoek, Groene Wand Met Grijs Vloerkleed
NA ZITHOEK
Interieuradvies In Nuenen - Pronkkastje
NA – PRONKKASTJE
Interieuradvies In Nuenen - MoodboardInterieuradvies In Nuenen - Materialen PlanInterieuradvies In Nuenen - PlattegrondInterieuradvies In Nuenen - Keuken Voor AdviesInterieuradvies In Nuenen - Eindresultaat KeukenInterieuradvies In Nuenen - Zithoek Voor AdviesInterieuradvies In Nuenen - Eindresultaat Zithoek, Groene Wand Met Grijs VloerkleedInterieuradvies In Nuenen - Pronkkastje

Omschrijving

“We hebben het ontwerp voor 90% gevolgd en zijn zo blij met de woonkamer die we hebben gekregen hierdoor. We zijn er nog niet helemaal maar al wel mega verschil. Voor mij echt rust. Het was heel fijn om een leidraad te hebben. We gaan het traject voortzetten en je advies vragen voor de bovenverdieping.” Wauw! Wat fijn om dit te horen van de klanten van dit interieuradvies in Nuenen.

Het creëren van rust was een belangrijk doel van dit project. Drukke levens met kinderen en werk, dan is het extra fijn om thuis tot jezelf te kunnen komen in plaats van je te ergeren aan de onrust om je heen.

Interieuradvies in Nuenen: kleur en indeling

Bij rust denk je vaak aan wit als kleur voor de muren, maar hierbij steken meubels en accessoires vaak erg af waardoor het beeld juist onrustig wordt. Daarom zijn alle meuren geschilderd in een zachte tint, met groen als kleur om de zithoek net iets extra’s te geven. Zo krijg je een meet doorlopend kleurenschema tussen wanden, vloeren en meubels.
De grijze keuken kreeg een geweldig mooie achterwand van Portugese tegels in grijstinten. Dit geeft veel sfeer waardoor er minder spullen nodig zijn om het gezellig te maken. Resultaat: een keuken die meer een leefruimte wordt, meer plek op het aanrecht en een mooi beeld.
De indeling van de woonkamer en keuken is voor een groot deel gelijk gebleven, omdat deze gewoon goed was. Een deel van de meubels is opnieuw gebruikt maar sommige eyecatchers zoals de bank zijn vervangen.

Buiten en binnen

De deuren buiten zijn in een tint geschilderd die pas bij het groen binnen. Meer samenhang tussen binnen en buiten en een veel eigener welkom dan altijd maar wit 😉

Voor en na

De bewoners zijn afgelopen maanden met de uitvoering van het interieuradvies voor hun woonkamer en open keuken in Nuenen aan de slag geweest. Via WhatsApp en telefoon konden ze bij mij terecht voor de precieze invulling, zoals de definitieve uitvoering van de bank, accessoires, kleur van stopcontacten etc.

Studio Sagitta

Ben je benieuwd wat een interieuradvies kan doen voor jouw huis? Stuur me een bericht met je telefoonnummer en ik bel je terug!
Je kan Studio Sagitta ook volgen op Facebook. Dan krijg je regelmatig interieurinspiratie, tips en blijf je op de hoogte van nieuwe projecten die op deze site verschijnen.

Foto’s voor en na: door de bewoners

Project Details

Object: Woonhuis
Bewoners: Gezin
Ruimte: Woonkamer met open keuken