Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Interieuradvies Eindhoven Moodboard Woonkamer Keuken Blush Greige
Interieuradvies Eindhoven Moodboard Woonkamer Keuken Blush Greige
Interieuradvies Eindhoven Moodboard woonkamer keuken blush greige
Interieuradvies Eindhoven Kleur En Materialenplan
Interieuradvies Eindhoven kleur en materialenplan
Interieuradvies Eindhoven - Roze Muur - De Schilder Aan Het Werk
Interieuradvies Eindhoven – roze muur – de schilder aan het werk
Interieuradvies Interieurontwerp Interieurstyling Leefkeuken Keuken Eindhoven Veldhoven Meerhoven
Leefkeuken met grote tafel
Interieuradvies Eindhoven Plattegrond Indeling Woonkamer En Keuken
Interieuradvies Eindhoven plattegrond indeling woonkamer en keuken
Interieuradvies Eindhoven Moodboard Woonkamer Keuken Blush GreigeInterieuradvies Eindhoven Kleur En MaterialenplanInterieuradvies Eindhoven - Roze Muur - De Schilder Aan Het WerkInterieuradvies Interieurontwerp Interieurstyling Leefkeuken Keuken Eindhoven Veldhoven MeerhovenInterieuradvies Eindhoven Plattegrond Indeling Woonkamer En Keuken

Omschrijving

Een geweldig huis gekocht, maar dan… Hoe richten we het zo in dat het een thuis wordt voor ons gezin? Dat waren de vragen waarmee de nieuwe bewoners van een prachtig modern vrijstaand huis naar mij toe kwamen. Met dit interieuradvies zorg ik voor de oplossing.

Interieuradvies Eindhoven

Voor de nieuwe bewoners was het erg belangrijk dat het het huis snel ‘eigen’ en ‘af’ zou voelen. Op basis van hun wensen heb ik een interieurontwerp gemaakt waarin rustige warme kleuren centraal staan. Voor de kinderen komt een fijne speelhoek, en voor de thuiswerkdagen een werktafel/bureau dat als er niet gewerkt wordt er ook leuk uitziet.

Door een combinatie van oudroze/blush op een aantal wanden en een neutrale tint op andere, en een inrichting in verschillende stijlen als Scandinavisch, industrieel en modern ontstaat een eigenwijs geheel. De foto’s van de kinderen en de oude dekenkist van opa hebben een plaats gekregen waar ze de eer krijgen die ze verdienen.

Na het schilderen van alle wanden in de nieuwe kleuren zijn de bewoners verhuisd. Hoewel nog niet alle meubels op hun plek staan en ook nog niet alle nieuwe dingen zijn gekocht, merken ze nu al goed wat het kleurenschema doet. Een warme en rustige basis die afhankelijk van de lichtinval telkens een tikje anders er uit ziet en daardoor niet zal gaan vervelen.

Studio Sagitta Interieuradvies Eindhoven

Ben je benieuwd wat een interieuradvies kan doen voor jouw huis? Stuur me een bericht met je telefoonnummer en ik bel je terug!

Project Details

Object: Vrijstaand huis
Bewoners:  Gezin met kinderen
Ruimte: Woonkamer en keuken