Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
Balie Onderwijs Werkplaats - Projectmanagement Van De Inrichting
Balie Onderwijs Werkplaats - Projectmanagement Van De Inrichting
Balie
Projectmanagement Van De Inrichting Van Innovation Space
innovation Space
Projectmanagement Van De Inrichting
Werkplaats
Balie Onderwijs Werkplaats - Projectmanagement Van De InrichtingProjectmanagement Van De Inrichting Van Innovation SpaceProjectmanagement Van De Inrichting

Omschrijving

Innovation Space is een nieuwe organisatie binnen de Technische Universiteit Eindhoven. Ze zijn onder andere gericht op ontwerp gericht onderwijs voor studenten. Voor hun tijdelijke verblijf in Gaslab  deed ik het projectmanagement van de inrichting en de verhuizing. Gaslab heeft al verschillende functies gehad, maar niet eerder dit soort onderwijs met werkplaatsen.

Projectmanagement van de inrichting

Binnen het projectmanagement van de inrichting van innovation Space in Gaslab was ik verantwoordelijk voor verschillende taken: Van het maken van een Technisch Programma van Eisen tot aan het uitzoeken en bestellen van meubels en gereedschap voor de werkplaats. Daarna volgde de coördinatie van de verhuizing en levering van spullen.

Het project is in zeer korte tijd en met beperkte middelen in de zomer van 2017 uitgevoerd. Hierna is het onderwijs gelijk gestart. Na een succesvol eerste jaar is TU/e innovations Space verhuisd naar een groter gebouw op het terrein van de universiteit. Gebouw Gaslab heeft nog steeds een plaats binnen het onderwijs van deze organisatie.

Zakelijke projecten Studio Sagitta

Bent u benieuwd naar andere zakelijke projecten van Studio Sagitta? Voor MSD Oss maakte ik een ontwerp voor vergaderzalen in het hoofdgebouw en een ontwerp voor de inrichting van centrale ruimtes in een ander gebouw.

Wilt u weten wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op. Ik bespreek met plezier de mogelijkheden die passen bij uw vragen.

Project Details

Object: Industrieel pand
Bewoners: Onderwijsorganisatie
Ruimte: Kantoren en werkplaats