Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten, maar mijn coachpraktijk vraagt meer en meer tijd en die wil ik er graag aan besteden. Ik neem daarom geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

Adres

Studio Sagitta Interieuradvies
Sagitta Peters MSc
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu
RM Sagitta Shoot1 1882

Studio Sagitta gaat stoppen

Studio Sagitta sluit dit najaar haar deuren. Ik heb de afgelopen drie jaar met ontzettend veel plezier gewerkt met de allerleukste klanten en specialisten en wil hen bedanken voor hun vertrouwen en de fijne samenwerking. Ik ben trots op de ontwerpen die ik heb gemaakt en het bedrijf dat ik heb neergezet en kijk terug op een fijne tijd. Maar….

Naast Studio Sagitta Interieuradvies heb ik sinds 2017 een tweede bedrijf,  namelijk een praktijk voor loopbaan en burn-out coaching en trainingen. Hierin richt ik me vooral op hoger opgeleiden, technici en expats die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Deze coachpraktijk groeit en ik wil er graag meer tijd aan kunnen besteden. Daarom heb ik besloten met Studio Sagitta te stoppen.

Ben je nieuwsgierig naar mijn werk als coach? Kijk dan zeker even op de website of neem contact met me op.

http://www.sagittapeters.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *