Adres

Studio Sagitta
Sagitta Peters
Blaarthemseweg 75
5654NS Eindhoven

T: 06 1814 8343
KvK: 66987067
E: info@studiosagitta.nl

Privacyverklaring van Studio Sagitta - door het contactformulier te gebruiken ga je hiermee akkoord / Privacy statement of Studio Sagitta

Menu

Ook een fijn (t)huis? Veel woonvragen passen binnen een Basis interieuradvies of een Uitgebreid interieuradvies. Deze staan hieronder beschreven. Is jouw wens anders, en wil je bijvoorbeeld interieuradvies voor de slaapkamer of zolder, projectbegeleiding of samen woonwinkelen? Dan maak ik met plezier een maatwerk plan dat hier bij past.

Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting van jullie kantoor of bijvoorbeeld de vergaderzalen? Ook voor interieuradvies voor een zakelijke inrichting kun je bij mij terecht. Met plezier presenteer ik mijn portfolio om te zien of dit aansluit bij jullie zakelijke interieurvragen.

Interesse in interieuradvies, mijn portfolio of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Laat het me weten en ik neem snel daarna contact op.

Hoe werkt dat dan, een Basis of Uitgebreid interieuradvies?

Ik vind een goede voorbereiding belangrijk. Daarom vraag ik voor mijn bezoek, zowel bij een Basis als bij een Uitgebreid interieuradvies, al naar jullie woonstijl en woonwensen, het budget en hoe de betreffende ruimte gebruikt wordt. Liefst ontvang ik ook een paar foto’s. Daarna volgt het bezoek aan huis om jullie nog beter te leren kennen. Ik neem suggesties mee voor onder andere sfeer, kleur en inrichting.

Snelle make-over woonkamer -Detail sfeerbeeld styling iittala servies op een betonlook tafeltje - interieuradvies in Limburg
Basis interieuradvies

(kosten voor een woonkamer € 225,- incl. BTW)

Tijdens mijn bezoek gaan we in op jullie woonvragen. Je kan hierbij denken aan het maken van keuzes op het gebied van indeling, kleur, stijl en sfeer van bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamers.

Hierbij zorg ik ervoor dat je zoveel mogelijk concrete antwoorden krijgt op je vragen: Kleurnummers voor (muur)verf en wat dan te schilderen, suggesties voor aankopen (waaronder meubels) en een plattegrond met de indeling van de ruimte.

Ook de plaats van bijvoorbeeld foto’s en schilderijen, het opruimen van speelgoed en het accessoire-dilemma kunnen aan bod komen.

Je gaat hier vervolgens zelf mee aan de slag.

Uitgebreid interieuradvies

(kosten voor een woonkamer € 565,- incl. BTW)

Dit bestaat uit drie delen:

 • Eerste bezoek – kennismaking: We gaan verder in op jullie woonwensen, stijl en budget. Je krijgt alvast wat ideeën te zien voor kleuren, materialen en inrichting.
 • Tweede bezoek – presentatie advies: Ik presenteer het interieuradvies met een moodboard, schetsplattegrond, materialenplan, kleurplan en suggesties voor de inrichting. Jullie reacties verwerk ik in een definitief ontwerp, dat bestaat uit:
   • Moodboard
   • 2D plattegrond
   • Gedetailleerd kleurplan
   • Materialenplan
   • Lichtplan
   • Aanschafadvies – meubels, raambekleding en verlichting
   • Werklijst met eventuele klussen

  Hiermee gaan jullie zelf aan de slag. Ik denk mee over indelen, opbergen, en overzicht creëren als dat aansluit bij jullie woonvraag.

 • Derde bezoek – afronding: Styling van de ruimte en bespreken van vragen, het plaatje helemaal ‘af’ maken.

Vanaf 10 km enkele reis worden ook reiskosten in rekening gebracht.

Interieuradvies, interieurontwerp, interior advice. Vitra stoel